Velkommen til S&P Finanscafé

Vi etablerer eget veiledningssenter for ansatte hos våre bedriftskunder, hvor erfarne rådgivere sitter klare til å svare på spørsmål. I første omgang om EPK, men senere vil tjenesten utvides til å omfatte hele vårt tjenestespekter innen forsikring, sparing og pensjonsrådgiving.

Soederberg_og_Partners_DSC_7309.jpg

Synes du pensjon, sparing og forsikring er vanskelig?

Da er du ikke alene! Det er vanskelig å få oversikt over hva du har, hvor det er og hva du bør gjøre med dine forsikringer. Du kan ringe rundt, eller sjekke nettsider i hopetall.

For bedriftskunder som har pensjonsordningen og/eller personalforsikringene meglet gjennom Söderberg & Partners, lanserer vi nå Finanscaféen - hvor du kan ringe å få hjelp. Vi sitter klare til å guide deg frem til riktig sted for informasjon rundt det du lurer på. Vi veileder deg i finansjungelen og hjelper deg til å ta de gode valgene.

Egen pensjonskonto - EPK

2021 startet med en stor nyhet innen pensjon – Egen Pensjonskonto (EPK). Dette innebærer at nesten alle arbeidstakere i Norge må ta stilling til helt nye utfordringer knyttet til pensjonssparing.

Den første tiden vil veiledningstjenesten konsentrere seg om å hjelpe deg til gode valg knyttet til innføring av egen pensjonskonto. Der er det et stort univers av begreper som de færreste har noe forhold til, og personene du møter i caféen er trent til å gi deg god veiledning, inkludert.:

  • En objektiv og uavhengig guide gjennom Norsk Pensjon og deres løsninger for EPK.
  • Hjelp til å finne riktige personlige pensjonsopplysninger, forklare hva de ulike begrepene betyr, og hvorfor de er relevante.

Mange synes det er vanskelig å ta de rette grepene rundt sin pensjonssparing og har behov for mer individuell oppfølging. Veilederne i Finanscaféen kan gi deg tips om hvordan du best kan gå frem.

Etter hvert som egen pensjonskonto blir innarbeidet, vil tjenesten i Finanscaféen utvides til å omfatte hele vårt tjenestespekter innen forsikring, sparing og pensjonsrådgivning.

Kontakt Finanscaféen

Telefon: 67 83 83 00
Epost: finanscafe@soderbergpartners.no

Ofte stilte spørsmål

Vi ser frem til å hjelpe deg videre til en enda bedre privatøkonomi!
Hilsen veilederne i Finanscaféen Söderberg & Partners Norge