Webinar: EPK - en ny verden av muligheter

EPK har kommet for å bli, og skal følge deg i ditt yrkesaktive liv fra arbeidsgiver til arbeidsgiver. Selv om målet er forenkling, gir EPK deg flere valgmuligheter rundt egen pensjon, noe som også øker kompleksiteten.

epk_071020.jpg

Valgmulighetene du nå får kan du benytte når som helst i fremtiden, så det er viktig å sette seg godt inn i dine nye muligheter for å påvirke pensjonssparingen. Det er du selv som har hovedansvaret for forvaltningen av din pensjonskapital. Dine valg er viktige for din fremtidige pensjonsinntekt.

Tid: Torsdag 28. januar kl 16:00.

Webinaret rettes mot ansatte hos våre bedriftskunder med innskuddspensjon, og vil belyse muligheter EPK gir. Vi vil gi råd om hva som kan være fornuftig for deg å gjøre nå, og gjennomgå hvordan du foretar dine valg på norskpensjon.no.

Selvsagt håper vi også på å få noen spørsmål fra deg som deltar.

Slik fungerer påmeldingen

Når du er registrert, vil du motta en e-post for verifisering av e-postadressen din. Når denne er verifisert, får du en ny e-post med en kalenderfil, som du kan åpne for å legge webinaret direkte inn i kalenderen din. Husk å gjøre dette, slik at du har webinarlinken lett tilgjengelig 28. januar. 

Får du ingen bekreftelse på e-post? Sjekk søppelpost, den kan havne der! Avsender er event@soderbergpartners.no. 

Du registrerer deg via skjema som du finner oppe til høyre på denne siden.

Vel møtt!

28.01.2021 kl. 16.00 - 16.30

Registrering er avsluttet